Reserveren
Erpseweg 16, 5427 PG Boekel vanaf 17.00 (ma - di gesloten) 0492-325005

Table Booking
  Wat is jouw waarom?

  To lead you need a why!

  Leiden is een kunst. Niet lijden ook! Het komt nog regelmatig voor dat leiders lijden. Wat is jouw waarom dat je nu doet wat je doet? Is jouw waarom duidelijk en ben jij de persoon die het verschil duidelijk herkent tussen managen en leiden? Ja? Lees dan verder.

  Wij willen namelijk graag samenwerken met leiders die niet terugdeinzen van doelen, energetisch zijn en vooral enthousiast en vol kracht. Ben je (bijna) klaar voor een volgende stap richting ondernemerschap? Kom eens met ons praten over jouw idee├źn en/of visie over het leven. Wij leiden je graag op naar een krachtig leider, we hebben reeds resultaten geboekt waarbij we afwassers tot ondernemers maken.

  We zijn een groeiende en succesvolle organisatie, waarbij Porte de Provence de moeder is van de restaurantgroep Montimar. We zijn dus altijd in beweging en op zoek naar mensen die willen bijdragen aan een succesvol verhaal. We hebben veel kennis in huis en werken zeer gestructureerd en geautomatiseerd. Kortom…klaar voor de toekomst en een duidelijke visie. So come on…hop on!

  Jan Megens
  Porte de Provence & Montimar

  jan@montimar.nl