Reserveren
Erpseweg 16, 5427 PG Boekel vanaf 17.00 (ma - di gesloten) 0492-325005

Table Booking
  Over Ons

  Brasserie in landelijke stijl

  De brasserie is van oorsprong een boerderij. Gebouwd in 1696. Het gebouw is nog in originele staat. Door de jaren heen heeft iedere eigenaar zijn eigen draai gegeven aan de inrichting, maar de landelijke stijl die kenmerkend is voor het gebouw is altijd behouden gebleven. De prachtige houten balken geven een typische boerderijsfeer, de landelijke tuinen en het tuinterras nuanceren het geheel nog meer. Kortom Porte de Provence is naast het dineren het bekijken waard.

  Brasserie

  Brasserie staat voor stoer, herkenbaar en informeel dineren. Ook wij houden ons graag aan deze principes. Geen poespas en hoge verwachtingen, maar informeel, eenvoudig en duidelijk. Dit geeft niet alleen een lekkere losse sfeer, maar tevens een heerlijke ambiance waarin iedereen zich prettig voelt. Daarnaast willen wij graag iedere gast een goed en betaalbaar diner serveren en natuurlijk een ontzettend gezellige avond bezorgen.

  Terras

  Achter de boerderij bevindt zich een ruim tuinterras grenzend aan een prachtige landelijke tuin. Dineer tussen de kruiden, planten en bomen voor een onvergetelijke avond. Het terras ademt een mediterrane sfeer zodat u zich in het zuiden van Frankrijk waant. De tuin is voor onze gasten vrij toegankelijk en voor de kleine gasten is een speelweide waar ze lekker kunnen spelen.

   
  • Wat een heerlijke avond hebben wij hier gehad. Op de eerste plaats is het eten verrukkelijk. Dan komt daar de lokatie nog bij en de uitstekende bediening. Echt een aanrader.
   Mady van den Acker
  • Leuk restaurant. Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. Aanrader!
   Jeannique de Leest
  • Heerlijk eten in een mooie ambiance! De ronde tafels zijn fijn, je kunt met iedereen een gesprek voeren
   Marloes Janssen